2331071010 Καρατάσου 24, Βέροια pakolift@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
PAKOLIFT
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων | Βέροια Ημαθία


Στην εταιρεία ανελκυστήρων Pakolift δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τα συστήματα ανελκυστήρων και τα αναβατόρια εξυπηρετώντας τη Βέροια και όλο το νομό Ημαθίας.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας, ώστε να εξασφαλίσουμε άριστη λειτουργία και μέγιστη ασφάλεια σε κάθε χρήση.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνει σχετικά με τις αποτελεσματικότερες λύσεις και τις πιο συμφέρουσες επιλογές με βάση το χώρο και τις ανάγκες σας.

Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.


 


 

     
 
ΜΕΛΕΤΗ
Μελέτη δεδομένων και αξιολόγηση του χώρου και των αναγκών σας από εξειδικευμένο μηχανικό και σύνθεση της καλύτερης δυνατής λύσης και των εναλλακτικών επιλογών.
 
     
     
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Προσαρμογή των προϊόντων για κάθε τύπο ανελκυστήρα (υδραυλικού, μηχανικού, οικιακού, φορτίων ή ειδικών αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α.) στις διαστάσεις το χώρου σας.
 
     
     
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από τον νόμο και γίνεται προγραμματισμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα, με ενημέρωση του αντίστοιχου βιβλίου.
 
     
 
     
 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Ο εκσυγχρονισμός είναι απαραίτητος όταν έχει ξεπεραστεί το 25ο έτος της ηλικίας τους, όπου καλύτερα υλικά και εκσυγχρονισμένα συστήματα εφαρμόζονται για να αναβαθμίσουν την απόδοσή τους.
 
     
     
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιλογή και συνδυασμός μια ευρείας γκάμας προϊόντων και εξαρτημάτων, όπως πόρτες, θάλαμοι, κομβιοδόχοι, πίνακες αυτοματισμού και διάφορα παρελκόμενα.
 
     
     
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η εκάστοτε εταιρία πιστοποίησης ποιότητας ελέγχει επί τόπου κάθε νέο ή ανακαινισμένο ανελκυστήρα ώστε να εκδώσει το το πιστοποιητικό καταλληλότητας και επικολλά το σήμα CE στον ανελκυστήρα.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις κατασκευές μας.